Bradati zmaj Kim Kardashian nosi njenu kolekciju!
Verujemo da ste i vi na prvu loptu zastali kad ste pročitali ovaj naslov-brada, zmaj, Kim Kardashian, kolekcija odeće, pa šta je tu povezano? Sigurni smo da ste se baš to zapitali, a i mi smo kad smo pročitali sličan naslov u američkim medijima-o čemu li je sad tu reč? Kakve veze imaju rijaliti zvezda i bogatašica Kim Kardashian, njena kolekcija Skims i bradati zmaj? E pa, imaju više veze nego što možete zamisliti! Pre svega, da objasnimo šta je bradati zmaj (za one koji ne znaju). Bradati zmaj je naziv jedne vrste guštera, koji nije velik, a jedan bradati zmaj je imao sreću da postane ljubimac upravo multi-bogatašice Kim, odnosno ljubimac nje i njene ćerke North West. Speed, kako se on zove, nosi odeću iz Kimine linije! Ipak, mislimo da da bi shvatili o čemu se u potpunosti radi, morate pročitati i ostatak teksta.

“Upoznajte najnovijeg člana naše porodice, Speeda. Nisam planirala da je toliko zavolim, ali ona je odrasla uz mene! Speed je zapravo bio gušter moje BFF Allison, čuvali smo je nedelju dana, i nikada nije otišla od nas i već su prošli meseci. Speed je dobila novi izgled uz pomoć posebno urađene cozy Skims linije i Lil Uzi nakita. North i njen bradati zmaj idu svuda zajedno, što je veoma slatko!”-rekla je Kim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

U ovom postu, Kim je šerovala fotografije North i Speed, ali je pokazala i još par cozy odela koje Speed ima-braon, belo i roze su 3 boje koje je rijaliti zvezda fotografisala, a verujemo da se neće na ovome zaustaviti. Nema sumnje da ovaj bradati zmaj živi život punim plućima i da uživa u bogatsvu ove porodice!

 

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram