Koji je pravi razlog razvoda Kim Kardashian i Kanye Westa?
Verujemo da već i ptice na grani znaju koliko puta smo pomenuli činjenicu da veze i brakovi u Holivudu teško opstaju. I to nije slučaj samo u Holivudu-to je veoma čest slučaj i kad su u pitanju veze gde je jedan partner slavan, a teško je naročito kada su oboje slavni. Na primer, Tini i Sebastian su se rastali, a nisu se ni viđali prečesto-jer su oboje bili zauzeti i na turneji. Isti slučaj je i sa Kylie i Travisom, a sada pišemo o rijaliti zvezdi Kim Kardashian i reperu Kanye Westu. Oni su odlučili da se venčaju još 2014.godine, međutim, od januara 2021.godine kruže priče o tome da su supružnici odlučili da se razvedu. To i jeste tačno, ali verovatno se pitate koji je pravi razlog razvoda? Iako su glasine razne, kako prenose insajderi, pravi razlog razvoda je skoro otkriven, o čemu vam pišemo upravo sada!

“Kim je veoma dobro. Zabrinuta je za privatnost i svoju decu. Veoma je zaštitnički nastrojena prema deci. Ona je bila umorna od čekanja. Pokušavala je da da šansu, iznova i iznova. Davala je mnogo vremena Kanyeu, ali je došlo vreme da promeni ploču. Nisu postojale nikakve afere (poput glasina o aferi sa Jeffree Starom). Niko sa strane nije uradio ništa loše. Prosto su se razišli”-započinje izvor.

“Kanye nije bio mnogo sa decom, oni su najviše sa Kim. North i razume o čemu se radi, ima pojma o tome, ali deca ih najviše gledaju razdvojene, pa to nije ništa novo za njih. Kanye je okej što se mentalnog zdravlja tiče. Kim je rekla deci da voli njihovog tatu, ali da moraju da se razdvoje. Oni ne razumeju skroz o čemu se radi, ali su okej”-završava insajder o tome koji je razlog razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram