Kim Kardashian je pod stresom zbog razvoda sa Kanye Westom
Brakovi i veze u Holivudu su veoma turbulentne, jer vrlo mali broj njih uspe da opstane u moru glasina, priča i pritiska slave. Rijaliti zvezda Kim Kardashian i reper Kanye West su u braku već duži niz godina, međutim, izgleda da su i oni želeli da okončaju svoj brak-još od januara bračni par želi da se razvede, a Kanye već odavno ne živi sa Kim. Ipak, oni svakodnevno menjaju svoju priču-nekad kažu da žele da se raziđu što pre, a onda govore da ne žure sa razvodom i da možda žele da pokušaju ponovo, zbog sebe i dece (o tome čitajte ovde). Kako prenosi insajder, nove informacije kažu da je Kanye pod stresom, a da je pod stresom i Kim, i to više od njega. Uz to, žele da sve bude privatno i da ostane među njima, što je gotovo nemoguće kada su javne ličnosti, pogotovo ovoliko poznate.

“Kim i Kanye rade sve što mogu da detalje oko svog odnosa zadrže za sebe. To rade zbog dece. Kim je pod stresom dosta ovih dana, jer mora da balansira između majčinstva, učenja da postane advokat, a uz sve to mora da sređuje situaciju sa Kanyeom na najbolji mogući način zbog dece i Kanyeovog mentalnog stanja i bolesti koju ima. Ona radi najbolje što može da njen brak uspe, ali je prezasićena”-navodi insajder.

”Kim ima sve što treba ako bude želela da se razvede. Ima dovoljno novca (finansija) i slično. Ona i dalje voli Kanyea i želi najbolje za njega i za njenu celu porodicu. Oni znaju šta im se može desiti, otprilike znaju i šta ih čeka, ali se Kim posebno pripremila za sve što je može zadesiti u periodu razvoda. Takođe, ona je veoma uplašena i zabrinuta jer Kanye nije mentalno zdrav tako da ne može biti stabilan otac koji je potreban njihovoj deci”-zaključuje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram