Daniel Radcliffe: Veoma sam strog za sebe
Harry Potter je sigurno serijal za koji smo, iako ga možda nismo gledali, svi čuli. Verujemo da su mnogi od vas pogledali svaki deo Harry Pottera bezbroj puta, pa onda sigurno znate i da je glavni glumac koji tumači Harryja Daniel Radcliffe. Daniel je i dan danas veoma poznat, međutim, retko imamo priliku da vam pišemo o njemu-on nije u medijima toliko često, nema niti jednu društvenu mrežu, pa nemamo baš mnogo toga da vam prenesemo o njemu! Ako ne znate, Daniel nema društvene mreže jer je to previše za njegovo mentalno zdravlje i svađao bi se sa anonimusima po ceo dan, no, danas tema nisu društvene mreže. Skoro smo pronašli interesantne odgovore glumca, pa vam ih danas i prenosimo.

”Oduvek sam želeo da pokažem ljudima da ja nisam samo Harry Potter. Uvek sam cenio ljude koji mogu da toliko dobro uplivaju u ulogu nekog lika. Osećam se blagosloveno što sam imao ovakvu priliku. Imao sam razne periode i u karijeri, i u privatnom životu. U poslednjih par godina sam veoma strog prema sebi. ‘Naredio’ sam da moram da radim stvari koje me čine srećnim”-otkriva glumac.

”Moja želja je da se oprobam u nekoj lošoj ulozi. Ne mislim lošoj da je loša pozicija, već da je lik bezobrazan. Odavno nisam glumio takvu osobu. Mislim da bi to bilo mnogo zabavno. Moraću da radim na tome, ali polako, za sve ima vremena”-zaključuje Daniel.


Autor: Arijana Đokić

Foto: /