Charli D’Amelio: Obožavam kad mi fanovi prilaze!
Kad ste javna ličnost “osuđeni” ste na fanove koji vas svakodnevno jure i prate ne bi li dobili barem jedan autogram ili fotografiju sa svojim idolom. U takvoj situaciji je i Charli D’Amelio, jedna od najpoznatijih TikTok zvezda sveta. Ona živi u Americi, a već je dobro poznato da ima pregršt fandoma tamo. Neretko, ako ne i svakodnevno, možemo videti Charli sa fanovima ispred kuće, u šetnji, ispred restorana i slično. Oni je bukvalno “presreću” na ulici kako bi je videli uživo, a iako bi možda pomislili da joj fanovi smetaju, ona kaže upravo suprotno-njoj fanovi izuzetno prijaju i samo njihovo prisustvo joj je veoma simpatično!

”Ja istinski volim svoje fanove i apsolutno mi ne smeta kada srećem fanove i ljude na ulici, kada sam vani. Veoma je lepo kada se povezujem sa fanovima van telefona i društvenih mreža, kada ih vidim uživo, pričam sa njima… Sigurna sam da treba dosta hrabrosti da priđeš nekoj nepoznatoj osobi poput mene i da kreneš da vodiš razgovor sa njom. Upravo zbog toga mi je veoma slatko kad vi to radite”-priča Charli o fanovima.

“Uzbuđena sam što mogu da vidim svoje prijatelje i dalju porodicu putem video poziva i slično, jer mnoge od njih nisam gledala mnogo dugo zbog korona virusa. Srećna sam što mogu da idem na časove plesa i gledam jedan deo svoje porodice. Nadam se da ću ove godine uspeti da upoznam što više fanova, jer je to bilo nemoguće uraditi prošle godine, zbog pandemije”-zaključuje TikTokerka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by charli d’amelio (@charlidamelio)

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram