Zašto Kim Kardashian i Kanye West ne žure sa razvodom?
Već par meseci kruže priče o razvodu slavnog para iz Holivuda, rijaliti zvezde i biznismenke Kim Kardashian i repera Kanye Westa. Priče se svakodnevno menjaju, pa ovaj bračni par deluje neodlučno – u jednom trenutku govore da žele da se raziđu što pre, dok već u drugom ne žure sa razvodom. Još skoro smo vam pisali o tome kako se oboje spremaju za razvod (o čemu možete čitati ovde), međutim, nove informacije kažu da im se ne žuri baš i da im samo treba određeno vreme da se ponovo spoje i vide. Pored toga, ne treba ni napominjati sve čudne stvari koje su se desile u ovom periodu-jedna od njih jeste da je Kanye poslao svoje ljude da pokupe njegovu kolekciju od impresivnih 500 pari patika iz vile u Hidden Hillsu, u kojoj reper ne boravi više.

Za početak, insajder govori o Kanyeu i kako se on oseća.

“Kanye ima puno uspona i padova u tome da li želi ili ne želi razvod. Najčešće je to zbog njihove veoma duge veze i braka, jer je Kim bila njegova kraljica. On nije prihvatio da on ima jedan veliki i glavni problem, i da nije baš najbolje po decu da on takav bude u blizini njih. Kanye ima bipolarni poremećaj i ne voli da uzima lekove koji mu pomažu u lečenju bolesti, jer to guši njegovu kreativnost koja mu je potrebna za pesme i muziku. To dovodi do mnogih ispada”-navodi izvor za Hollywood life

Takođe, ni Kim ne žuri sa razvodom.

“Kim još uvek ne žuri da preda papire za razvod. Zapravo, ona je Kanyeu dala spisak stvari koje treba da uradi da njihov brak uspe, a on je već počeo da radi neke od njih, pa mu to daje dodatnu šansu da radi na poboljšanju braka. To je ultimatum. Ona želi da brak uspe na normalan način. Daje mu vremena da radi na tome”-zaključuje insajder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram