Kim Kardashian i Kanye West ne razgovaraju, spremaju se za razvod
U Holivudu ne traje sve baš dugo-veze i brakovi između holivudskih zvezda se često raspadnu zbog pritiska slave ili nekih ružnih prepirki i svađa. Kim Kardashian i Kanye West su u braku već dugi niz godina, i često se čini da je njihov brak izuzetno stabilan i lep, bez većih svađa koje bi uništile isti. Ipak, već par meseci mediji prenose da je Kim odlučila da stavi tačku na Kanyea, a ni on ne želi da vreme provodi sa njom, te su odlučili da se razvedu. O tome da su odlučili da se raziđu spekuliše se još od leta 2020.godine, kada su bili u mnogim svađama i slično, a definitivna potvrda za razvod pala je u januaru ove godine, o čemu možete čitati OVDE. Kako prenosi insajder, uskoro bivši bračni par ne želi da viđa jedno drugo i žele da žive život jedno bez drugog.

Naime, izvor kaže da su Kim i Kanye zauvek gotovi i da nema više ljubavi koja ih drži složne i zajedno, te da ne razgovaraju više. Kim pokušava da ostane pribrana i jaka i nastavlja sa svojim životom i bukvalno briše Kanyea iz njega. Rijaliti zvezda i biznismenka i dalje radi na tome kako će srediti sve što se tiče razvoda, jer joj je cilj da se što brže razvede i bude solo. Razvod je, kako prenosi insajder, jedino rešenje i Kim smatra da se “već razvela”.

“Njega ne zanima koji su prioriteti Kim što se tiče obaveštenja za razvod. On će je napustiti i otići i pre nego što ona očekuje. Želi razvod koliko i Kim, ni manje ni više. Nisu provodili vreme toliko mnogo koliko su trebali poslednjih meseci. Viđaju se samo zbog dece i žive odvojeno. Kim odavno zna da je brak gotov i da nema budućnost, a sada će se to dokazati i pismeno”-zaključuje izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram