Kim Kardashian i Kanye West stavljaju tačku na svoj brak!?

Priče o razvodu slavnog para – Kim Kardashian i Kanye West – kolaju jako dugo, a u decembru 2020. godine pojavile su se glasine da njih dvoje već žive odvojeno i da stavljaju tačku na svoj brak. U to vreme izvor je rekao za E! News da mnogo vremena provode odvojeno, a dodao je da su njih dvoje ostali usredotočeni na stvari koje su im važne, uključujući četvoro dece.

„Kim ima posao i projekte koji su joj važni, a Kanye svoje. Njihovi se životi ne preklapaju previše“, rekao je neimenovani, dobor obavešteni izvor dodajući da Kim Kardashian i Kanye West itekako žive odvojene živote.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)


Kim Kardashian i Kanye West venčali su se na ogromnoj višednevnoj italijanskoj ceremoniji još 2014. godine i imaju četvoro dece North, Psalm, Chicago i Saint.

Vesti o nevoljama u braku Kardashian-West započela je početkom 2020. godine kada je West objavio da se kandovao za predsednika i otkrio da je Kim razmišljala o abortusu.

Kim Kardashian je kasnije zatražila od javnosti razumevanje i strpljenje u izjavi o Kanyeovom mentalnom zdravlju. Izvor je rekao za People da je radila na tome da „spasi svoj brak“ i da nije srećna zbog Westovog ponašanja.

Foto: Stephen Lovekin/WWD/REX/Shutterstock