Kim Kardashian i Kanye West su dočekali svoje četvrto, a drugo dete preko surogat majke, prošle sedmice. Informacije, odnosno reči Kim su došle do raznih medija, a ona kaže kako se sada, konačno, njen suprug i ona  osećaju potpuno nakon rođenja četvrtog deteta!

,,Kim i Kanye se osećaju kompletno sa svojim novim sinčićem“, rekao je jedan izvor. „Kim je oduvek želela veliku porodicu, i ova ekspanzija je ispunila nju i Kanyea sa toliko sreće. Par uživa u ovom posebnom trenutku kao porodica i uzima vreme da potpuno prihvati svaki novi trenutak koji dolazi sa ovim novim poglavljem.“

Par je takođe imao i ime za bebu na umu, ali su hteli prvo da se sretnu sa novim članom njihove porodice, a onda da razmišljaju o imenu. Takođe, Kim i Kanye su bili prisutni na rođenju svog deteta u bolnici, odnosno porođajnoj sali, i kažu da je to divan trenutak.

Dok još uvek svi čekamo da Kim i Kanye obaveste svet kako se najmlađi član porodice zove, mediji i fanovi su počeli da nagađaju da je u oitanju ime Teddy ili Bear, a sve zbog posta na Twitteru.

A dok dočekamo ime četvrtog deteta zanima nas šta vi mislite o ovoj porodici. Da li vam je drago zbog ove šestočlane porodice?

Tekst: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram