Tini Stoessel i Jorge Blanco su i dalje u dobrim odnosima!

Tini Stoessel i Jorge Blanco su i dalje u dobrim odnosima!

Iako su do pre dve, tri godine ova dva glumca i pevača bili nerazdvojni prijatelji, život ih je razdvojio i svako je pošao na svoju stranu. Ali, vidimo da oni ne zaboravljaju jedno na drugo tako lako i da im je i dalje stalo do njihovog prijateljstva.

Naime, govorimo o Martini Stoessel i Jorgeu Blancu, koji su još od serije ,,Violetta’’ dobri prijatelji. Nakon uspeha pevača i pevačice, svako je krenuo svojim putem i težio ka ostvarenju svojih ciljeva. Tako je neminovno došlo i do manje ,,pauze’’ u prijateljstvu, te su se i širile razne lažne informacije o tome kako su njih dvoje u svađi, iako su oni to sve vreme poricali.

A sada definitivno znamo da nisu u svađi jer se pojavio još jedan od znakova da prijateljstvo između ova dva umetnika nije prestalo!

Pre par dana, Jorge Blanco je na svom Instagramu objavio isečak iz Tininog novog dueta , ,,22’’ , uz čestitke za preko 10 miliona pregleda i napisao: ,,Bravo sestrice!! Razbijaš!!???’’ , a Tini je šerovala story uz reči: ,,Hvala @jorgeblanco , volim teee ??????’’.

Iz ovoga zaključujemo da pevač i pevačica nisu prekinuli svoje dugogodišnje prijateljstvo i da su i dalje u dobrim odnosima, što je veoma drago i nama, ali još više svim fanovima Jorgea i Tini.

Priredila: Arijana Đokić

Foto: Andrea Erdna Barletta