Martina Stoessel je  sastavila pobedničku ekipu za pesmu „22”! Tu su kolumbijska pevačica Greeicy, fudbaler Sergio Kun Aguero i klavijaturista Pabla Lescana!

Za klavijaturu i ritam u ovoj pesmi bio je zadužen Pablo Lescano, koga mnogi nazivaju kraljem kumbije. Od pre nam je poznato da Tini mnogo voli njega i njegov bend, ali u spotu se ovom prilikom pojavljuje se samo Pablo.

Greeicy je već sarađivala sa Tini u remixu pesme ,,Lo malo“, ali sada je na red došao i njihov prvi duet, pesma ,,22”.

Tini i Greeicy vam predsatvljaju spot za pesmu „22”

Tini i Greeicy vam predsatvljaju spot za pesmu „22”

Jasno nam je da se pesma odnosi na godine koje je Tini napunila u martu, pa čak i jedan stih kaže ,,želim da živim mojih 22”! Takođe, ovo je prvi singl sa nadolazaćeg trećeg albuma. Podsećanja radi drugi album ,,Quiero Volver“ objavljen je 12. oktobra 2018. godine,

Iz stihova: ,,Čak i ako si loš, ja se sećam dobrog u tebi. Danas želim da živim mojih 22 i obećavam ti da se ne zaljubljujem ponovo u tebe i da moraš zaboraviti na mene.“ po spotu zaključujemo da se odnose na Kuna, a nakon toga Tini i Greeicy zajedno pjevaju: ,,Kunem se da ću plesati, da ću izbrisati sećanja i neću plakati ni za kim.“.

Možemo zaključiti da je ovo na neki način i ljubavna pesma, i da, iako zna da je loš, ona vidi dobro u njemu, ali ne želi da mu se vrati, iako u spotu vidimo kako ga Tini zove u sobu pevajući i zavodljivo ga gleda.

Pesma je za manje od 6 sati sakupila preko 280 hiljada pregleda, što je veliki uspeh, a svi oni zajedno su napravili pravu stvar – kumbia sa urbanim bitovima koja nas tera da plešemo čak i ako to u tom trenutku ne želimo!

,,Dugo vremena sam želela da plešem kumbiu. To je ritam i ples sa kojim sam odrasla. ,,22” predstavlja veliku muzičku promenu u mojoj karijeri. Ovo je veoma specijalna i važna pesma za mene.“ – rekla je Martina Stoessel.

Takođe, uskoro će nastaviti svoju latino-američku turneju, na kojoj će publika imati priliku uživo da slušaju Tinin novi duet!

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram