Tini i Greeicy pokazale kako je bilo na snimanju spota za pesmu ,,22’’!

Tini i Greeicy pokazale kako je bilo na snimanju spota za pesmu ,,22’’!

Martina Stoessel i Greeicy naporno su radile na prvom singlu sa Martininog novog albuma, a sada možemo videti i po behind the scenes videeu na Martininom YouTube kanalu kako je bilo na snimanju spota za pesmu ,,22’’!

U stvaranju ove pesme glavne uloge imale su Tini i Greeicy, ali ne možemo izostaviti i fudbalera, Sergia Kuna Aguera kao ni klavijaturistu Pabla Lescana.

,,Sada smo na ovom fantastičnom snimanju i setu, sa pevačicom i umetnicom koju veoma cenim i volim. Veoma sam srećna što sam deo Tininog novog singla.“- rekla je Greeicy.

Takođe, istakli su da su spot snimali sa normalnom i ubrzanom pesmom, a da je ubrzana predstavljala mali problem pevačicama, ali su se kasnije sasvim odlično snašle.

Scena u kojoj Kun ulazi iza zavese ga je veoma nasmejala, jer mu se videla samo glava. Takođe, vidimo da im je bilo najinteresantnije snimajući scenu sa Tini i Kunom, i da su se tu najlepše proveli.

,,Vreme na snimanju protiče odlično! Verujem da će rezultat biti bombastičan. Siguran sam da će me Tini zvati da sarađujemo u još njenih spotova, a ja ću morati da proverim moj raspored.“- rekao je Kun šaljivo.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram