Tini je snimila više od pola pesama za novi album

Tini je snimila više od pola pesama za novi album

Martina Stoessel u poslednje vreme ne staje. Iako je još u februaru rekla kako je snimila par pesama za novi album, ona nije na tome stala! Trenutno je jako popularna u argentinskim medijima, te često daje  intervjue i u svakom saznamo nešto što pre nismo znali.

Recimo, u intervjuu za El dia i La terceru nam je otkrila mnogo toga – od detalja vezanih za novi album i film, do uspeha ‘Violette’.

Tini je pričala o novom albumu i rekla:„Novi album nije još ceo gotov, ali sam uradila par pesama, pa sam sad na pola posla. Tokom godine vraćam se u SAD da nastavim sa radom na albumu. Još ne znam kada će biti gotov i kada će biti u prodaji, ali znam da ću izbacivati još muzike tokom godine, te ću pred kraj znati kada će biti gotov.”

Aktuelna pitanja jesu i u vezi filma koji je snimala sa Jackiejem Chenom i njene bivše uspešnice ‘Violetta’, pa je i odgovorila na pitanja na tu temu.

„Ranije sam bila Violetta. Igrala sam tog lika, bila sam u koži nekog drugog, i tada ste me znali samo kao nju. Ovo što sad radim sam prava ja. Violetta mi je omogućila proputujem svetom, upoznam svet glume, i steknem nova prijateljstva. Imali smo tri turneje, ali to ne može ni da se poredi sa mojom solo karijerom sada.” ističe Tini.

Iako i dalje ne voli da govori puno o novom filmu, pričala je ponešto i o tome: „Film je snimljen prošle godine. Snimali smo ga u Pragu i Šangaju. Jackie je neverovatan. Ovo je drama, a ne borilački film koji on režira. Potpuno drugačija priča u odnosu na to što smo navikli od Jackieja.”

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram