Marcus i Martinus objavili singl „Pocket Dial”

Marcus i Martinus objavili singl „Pocket Dial”

Norveški pop fenomen, Marcus i Martinus, stasavaju u ozbiljne momke. Nakon kraće pauze, vraćaju nam se novim materijalom koji će se naći na EP izdanju „SOON“.

Prvi singl novog EP izdanja je zarazna „Pocket Dial” koja odmah pokazuje veliki napredak u produkcijskom i muzičkom smislu  i podseća nas na najbolje radove Justina Timberlake. To nije slučajno, jer je Spotifajeva tajna genijalna ambasadorka, Tayla Parx (Ariana Grande, Panic! At The Disco, BTS, Khalid, Demi Lovato) izvršna  producentkinja ovog izdanja, a sa M&M braćom sarađuje već nekih godinu dana.

Blizanci ne kriju oduševljenje novim pesmama:

Soon je odličan projekat za nas.Mogli smo da rovedemo puno vremena u studiju, bili smo uključeni u čitav proces snimanja EP-ja. Pesme koje smo odabrali za ovo izdanje nam mnogo znače i jedva čekamo da ih uživo izvedemo„, priča Marcus.

Srećni smo jer smo bili u mogućnosti da sarađujemo sa nekim od najboljih producenata i autora. Tayla Parx je velika inspiracija i prava osoba na čelu našeg tima. “Soon” je kolekcija sporih i energičnih pesama, različito do onoga što smo radili do sada, prikazuje nas baš u svetlu u kakvom smo sada, pokazuje koliko smo napredovali. Eksperimentisanje i isprobavanje različitih muzičkih pravaca je veoma zabavno, a svako ko čuje pesme sa EP izdanja „Soon“ moći će to i da čuje“ objasnio je Martinus.

Prvi singl sa “SOON” EP -ja je pesma „Pocket Dial“ koja je izašla danas. Producent je Mike Sabath (Ariana Grande, Panic! At The Disco, BTS, Khalid, Demi Lovato),  a autori su James Abrahart (Usher, Justin Bieber, Jason Derulo, Martin Garrix, Kygo), Mikhael Pollack (Lauv, Troy Sivan, Alec Benjamin, Daya) i Tayla Parx.

Tema pesma je želja da se ponovo čujemo nekim sa kime smo izgubili kontakt, a nalazili razne izgovore za to.Tako da kao „slučajno“ telefon okrene baš tu osobu. Marcus&Martinus definitivno razvijaju svoj novi zvuk, postaju ozbiljni tinejdžeri, a „Pocket Dial“ je upravo taj korak napred.

Ovoga leta, vredni blizanci iz Norveške održaće četiri velika koncert u arenama Finske, Grčke Češke i Švedske.

Foto: Stian Andersen