Ariana Grande konačno može da uživa u životu na turneji!

Ariana Grande konačno može da uživa u životu na turneji!

Ari, koja je poprilično aktivna na Twitteru, nije objavljivala tweetove od 24. maja, ali je skoro dopustila fanovima da joj postavljaju pitanja. Jedno od pitanja je bilo: „Kako izgleda i kakav je život na turneji?”.

Ariana je odgovorila: „Fino❤️❤️” i nastavila: „Ovo je posao koji je fizički veoma težak. Ali ga radimo. Previše sam zahvalna na svemu. Volim ljude s kojim radim, volim ovu muziku. Toliko. A plus, i Courtney je konačno ovde! Zaista se osećam divno!”

U koliko ne znate ko je Courtney – to je najbolja prijateljica Ariane Grande. Courtney je veoma aktivna na Instagramu i ostalim mrežama, pa možemo videti svakodnevan život ove dve prijateljice.

Ari je nagovestila i to da se sada psihički oseća mnogo bolje: „Ne dajem sebi nikakve rokove, samo od svega napravim izazov. Ali volim ono što radim. Ima toliko toga magičnog. Ali, na stranu moje solističke muzike, soundtrack smo radili svi zajedno. ” Takođe, tu je označila i jednog od svojih tekstopisaca.

Jedan dan nakon tog Tweeta, Ari je došla sa još jednim.

„Prezahvalna sam na svemu. Danas je divan dan za mene, uprkos ružnom vremenu napolju. Volim vas sve mnogo više nego iko! Hvala vam za najposebnija vremena u mom životu za prihvatanje mene i moje ljudskosti.”, napisala je slavna pevačica.

Znamo da je Ari sada dobro, i radujemo se  njenim novim koncertima na turneji.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram