Da li ih razlikujete? Ove zvezde imaju svoje identične dvojnike!

Kada vidimo dvojnike nekih zvezda, često se iznenadimo činjenicom koliko zapravo jedna osoba može biti slična drugoj. Neki ljudi zapravo prirodno liče na neke zvezde, dok je dosta njih takođe uložilo na stotine hiljada dolara kako bi izgledali kao njihovi idoli ili kao svetske zvezde. Danas smo za vas izdvojili nekoliko super dvojnika različitih zvezda!

Da li ih razlikujete? Ove zvezde imaju svoje identične dvojnike!

1. Kylie Jenner i Miriam Shamoun

Iako vam možda izgleda da nisu toliko slične, Miriam Shamoun obožava da kopira Kylie Jenner i pravi selfije slične njenima. A vi na recite da li je uspešna u tome?

Da li ih razlikujete? Ove zvezde imaju svoje identične dvojnike!

2. Jimin i Oli London

Oli London je dečko koji obožava BTS i odlučio je uložiti čak 250 hiljada dolara u plastične operacije kako bi izgledao kao Jimin, odnosno jedan od članova BTS-a!

3. Lady Gaga and Amethyst Rose

Dok joj fandom na Instagramu to nije rekao, Amethyst Rose nije primećivala sličnost između nje i svetske poznate pevačice Lady Gage. Da li vam njih dve liče?

4. Ariana Grande and Jacky Vasquez

2017. godine Jacky Vasquez je postala prava senzacija kao Arianina dvojnica, i skoro tri godine kruže fotografije i priče o neverovatnoj sličnosti između njih dve!

5. Ariana Grande and Paige Niemann

Paige Niemann je postala TikTok senzacija tako što se snimala otvarajući usta na replike Cat Valentine. Nakon toga, pregledi na njenim društvenim mrežama su izuetno rasli, pa je odlučila da krene da još više kopira Arianu Grande  i njene lookove iz spotova.

Šta kažete da li smo pronašli dobre dvojnike?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram, Twitter