Liz Gillies: Volela bih da snimimo Victorious film!

Sigurno ste čuli za seriju Victorious – jednu od najpopularnijih Nickelodeon serija nekada, te su vam imena Tori, Bek, Džejd, Robi, Ket… veoma poznata. Iako je prošlo čak sedam godina od završetka ove serije, većina glumaca priželjkuje da se snimi još par epizoda, a Liz Gillies priželjkuje i Victorious film!

 

View this post on Instagram

 

Victorious is… victorious ? what was your favorite show of the decade?

A post shared by Nickelodeon (@nickelodeon) on

“Snimanje Victoriousa je nešto za šta ću uvek očistiti svoj raspored, bez obzira na to koliko posla u tom trenutku imam. Nekad smo svi živeli za Victorious i volela bih da možemo opet da snimimo nekolike epizode. Svi verujemo da će se to desiti.“ – rekla je Liz.

Takođe, Liz ima i jedan fantastičan predlog, a to je da se snimi Victorious film: “Bilo bi sjajno kada bi se snimio Victorious film. Želela bih to više od ičega, a mislim da i ostatak ekipe to želi. Ne vidim razlog zbog kojeg bi neko rekao ne. Ako bi to uradio…“- opsovala je Liz u nastavku rečenice.

Takođe, dodala je kako bi i fandom to želeo, kao i da su nakon skoro 10 godina fanovi zaslužili da se zvezde serije ponovo okupe: “Mi se svi i dan danas družimo i komuniciramo. Fanovi to zaslužuju i mislim da je sada pravo vreme za to. I da smo stari i u kolicima trebamo da snimimo pravi završetak serije.“

Šta vi mislite o ideji za Victorious film? Da li se slažete sa Liz?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram