Evo kakve planove Tini ima za budućnost

Evo kakve planove Tini ima za budućnost

Sigurni smo da svi fanovi gore od želje da saznaju kakve planove Tini ima za budućnost. Ali ajde da krenemo od prošle godine.  Kao što znate Martina Stoessel samo ređa iznenađenja jedno za drugim, pa tako ne staje od kraja prošle godine. Iznenadila nas je početkom svoje „Quiero Volver” turneje, stalnim menjanjem kostima na istoj, „22” – novoj pesmi sa njenog trećeg, nadolazećeg albuma, pozajmljivanjem glasa u crtanom filmu „Ugly Dools“…

Ali sada stiže još veće iznenađenje! Naime, radi se o tome da na Twitteru već izvesno vreme kruži vest o tome da će Tini i Ariana Grande uskoro sarađivati na novom duetu. Priče su da je duet obostrano potvrđen i da će se uskoro dogoditi, mada, ne postoje pouzdani dokazi koji bi ukazivali na to, te sve ostaje u domenu rekla – kazala.

Takođe, Tini je u jednom od skorašnjih intervjua u Meksiku rekla kako je snimila seriju za Netflix, što je posebno obradovalo fanove. Martina nije navela kakva je serija u pitanju, ali jedno je sigurno – seriju ćemo uskoro moći da gledamo.

Ne znamo da li ćemo seriju moći da gledamo na našim prostorima, ali verujemo da će biti fantastična i da će nam se svima svideti.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram