Tini sve iznenadila novim izgledom i spektaklom u Mendozi

Tini nas na svakom koncertu iznenadi kako izborom pesama koje izvodi, tako i svojim izgledom i izgledom plesačica. Ovog puta, iznenadila nas je pravim spektaklom koji je napravila u Mendozi!

Tini je na početku, umesto crnog provokativnog kostima sa otvorenim zadnjim delom, obukla kombinezon pun cirkona i delovala je fantastično u njemu. Verujemo da se i ona divno osećala!

Nakon toga, za pevanje pesme „Great Escape” nije imala standardni crveni kostim sa šljokicama, već crni top (brus) i duboke gaćice, što je fanovima bilo bombastično.

Zatim, na spisak je dodala pesmu „Cristina”, koju peva sa Sebastian Yatrom. Otpevala je u srebrnoj haljini, uz ostale sporije pesme, a to je publiku posebno iznenadilo, jer je na prethodnim koncertima nije pevala.


Sa spiska je sklonila pesme „Like That”, „Love is Love” i „Lo que tu alma escrib”e, što je mnoge fanove rastužilo, s obzirom na to da je dodala samo dve pesme.

Na kraju, svi koji su bili na koncertu došli su do scene, a Tini je davala ruke fanovima, a vrištanje svih u prvim redovima je bilo neminovno.

Kako vam se dopada Martinin novi izgled i šta mislite o novom spisku pesama?

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram