Lea Stanković se slikala u donjem vešu, mama joj prokomentarisala sliku!

Lea Stanković se slikala u donjem vešu, mama joj prokomentarisala sliku!

Lea Stanković, jedna od naših najpoznatijih jutjuberki, skoro je napunila 18 godina i proslavila punoletstvo, a sa punoletstvom, su došle i neke ozbiljnije stvari u njen život, rekli bismo mi. Naime Lea je odlučila da se veoma privlačnu sliku u donjem vešu postavi na svoj Instagram profil!

Naime, Lea je juče objavila fotografiju koja je privukla veliku pažnju fanova, a sve nam govori to što je skupila preko 20 hiljada lajkova za manje od sat vremena. Radi se o fotografiji Lee u belom donjem vešu, sa full make-up om i šnalicama sa biserim u kosi.

 

View this post on Instagram

 

i love the morning without an alarm ⏰? ? by @knezevic.tijanaa

A post shared by Lea Stankovic ?✨? (@lastankovic) on

Leina mama je odmah nakon objavljivanja prokomentarisala: „Ljubavi mamina, moramo hitno u kupovinu neke garderobe, vidim i ti nemaš kao i Sara šta da obučeš.“, a Lea je to objavila na storyju.

Takođe, ne možemo izostaviti i da je Lein najbolji drug, Andrija Jo komentarisao sliku: „Razgovaraćemo…”, a Lea mu je odgovorila: „Samo ti vraćam.”

 

View this post on Instagram

 

[positive action+positive thinking]☑️ ? by @miomirmilic

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo) on

Lea je sigurno mislila na Andrijinu fotku u košarkaškom šortsu sa košarkaškom loptom bez majice koju je objavio samo dan pre nego je Lea objavljila sliku.

Šta vi mislite o Leinoj fotografiji? Da li smatrate da je vulgarna, ili vam se pak sviđa?

Tekst: Arijana @TinisLand

Foto: Antonio Ahel/ATAImages