Da li ste i vi primetili da Tini Stoessel i Sebastian Yatra sve više razmenjuju nežne komentare i poruke, dokazuje li to da su oni nešto više od „samo prijatelja”?

Priče da je Sebastini veza stvarna kruže još od dueta „Quiero Volver”, ali su postale intenzivne krajem decembra, kada je Martina prekinula dvogodišnju vezu sa manekenom Pepeom Barrosom.

Ovih dana Martina i Sebastian sve više postavljaju slike i snimke, najviše isečke iz spota za pesmu „Cristina”, a Tini je i repostovala Sebastianov „,22” čelendž!

 

View this post on Instagram

 

Quién es tu #Cristina ? ✨ @tinistoessel ❤️ #Fantasía ? link en mi bio ??

A post shared by Sebastian Yatra (@sebastianyatra) on

Sebastian je na svom profilu objavio isečak iz pesme „Cristina” i postavio pitanje u opisu: „Ko je vaša #Cristina ?” uz tag Martine Stoessel. Tini je komentarisala par srca, ali, izgleda da ih je obrisala.

Martina je i na svom storyju podelila snimak koji je postavio Sebastian uz tri crvena srca. Pre toga, Tini je na svom profilu objavila snimak Sebastiana kako pokušava i uspeva da uradi „22” čelendž uz komentar: „Ovo je razlog zbog kojeg je @SebastianYatra razbio sve koji su radili #22Challenge ??❤️❤️???????? Volim te i mnogo mi nedostaješ.”

 

View this post on Instagram

 

Eso eso eso esooooooo @sebastianyatra la rompió toda haciendo el #22Challenge ??❤️❤️???????? te quiero te extrañooo

A post shared by TINI (@tinistoessel) on

Tini je verovatno mislila na to što je Sebastian uradio 22 čelendž sa košarkaškom, a ne fudbalskom loptom. Na snimku još vidimo i Sebastiana u vrelom izdanju – sakou bez majice, što je posebno zainteresovalo publiku.

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram