Kevin, Joe i Nick Jonas, iliti The Jonas Brothers, su rešili ne samo da se ponovo ujedine i snime novi materijal, već i da napišu i objave svoje memoare pod nazivom „Blood”, koji će se naći u prodaji od 12. novembra. Knjigu je, pored braće, pisao i Neil Strauss poznat po memoarima grupe Mötley Crüe.

Jonas Brothers objavljuju memoare pod nazivom „Blood”

Jonas Brothers objavljuju memoare pod nazivom „Blood”

Na zvaničnom Twitter nalogu braće Jonas se mogu naći informacije o tome kako možete da poručite knjigu. Knjiga se bavi životima trojice članova benda, Kevina, Joea i Nicka, od njihovog detinjstva pa sve do neverovatnog svetskog uspeha kao jedan od najpoznatijih bendova današnjice ali i njihovim sumnjama, strahovima, razlazu i ponovnom ujedinjenju.

 

View this post on Instagram

 

For those of you who have been with us since the beginning… #BLOOD is our family’s story and we can’t wait to share it with you.

A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

A nama ne preostaje ništa drugo nego da proverimo sa izdavačkim kućama u Srbiji da li neko razmišlja da objavio memoare braće Jonas, koji su se vratili u velikom stilu na svetsku scenu. Pratite nas redovno, čim saznamo nešto javljamo vam!

Foto: wwwuniversalmusic.rs