Grupa Jonas Brothers, jedna od najvećih pop senzacija 21. veka, nakon šest godina pauze vraća se u punoj snazi. Potpuno neočekivano objavili su singl „Sucker” i iznenadili obožavatelje širom sveta!

Vratili smo se!”, kratko i jasno je poručio trio koji čine Nick, Joe i Kevin. Baš kao i na njihovim dosadašnjim hitovima, „Sucker” donosi zaraznu melodiju popraćenu plesnim ritmom, a ujedno je i pokazatelj koliko su braća muzički sazrela. Za produkciju su zaslužni Ryan Tedder (Adele, Beyoncé, Demi Lovato) i Frank Dukes (Drake, Rihanna, Kendrick Lammar). Ovaj comeback rezultirao je i brojem 1 na Bilbordovoj listi, što je prvi put za ovaj trojac!

Zvanični spot singla je za samo tri dana skupio više od 40 miliona pregleda, a sada, nakon nedelju dana, broji gotovo 70 miliona. Režirao ga je Anthony Madler (Rihanna, Justin Bieber).

Poslednje studijsko izdanje pod nazivom „Lines, Vines and Trying Times” objavili su 2009. godine, a tokom pauze od zajedničkog rada u studiju posvetili su se različitim projektima. Nick je izgradio uspešnu solo karijeru, posebno zahvaljujući hitovima „Jealous” i „Chains”, dok je Joe okupio grupu DNCE koju najviše pamtimo po velikom hitu „Cake By The Ocean”.

Jonas Brothers su muzičku karijeru započeli 2006. godine albumom „It’s About Time”, čime je obeležen početak nove ere u pop muzici. Do danas su prodali više od 17 miliona primeraka albuma i skupili više od milijardu streamova, a veliko im je priznanje i nominacija za nagradu Grammy u kategoriji Najboljeg novog izvođača 2009. godine.

Izdanje „Sucker” je u Srbiji dostupno na servisima Deezer i Google Play, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/JonasBrothersSUCKER