Uvek se radujemo vestima iz sveta lepote, a kada nam stižu novosti o essence kozmetici baš smo happy!

Ovih dana predstavljeni su proizvodi iz kolekcije za sezonu proleće / leto 2019 i samo jedan pogleda na njih nateraće vas da poželite baš sve da imate u svojoj kolekciji.

Nova sezona je donela ažuriranje asortimana, te vam „essence” predstavlja kul, inovativane visokokvalitetne kozmetičke proizvode. Kao i uvek, za sve ljubiteljice šminke koje su moderne i trendi, essence predstavlja i must-have proizvode.

„you better work!” asortiman nudi dugotrajne performanse proizvoda za aktivan životni stil i besprekoran izgled. Sa nijansama senki za oči iz „City” paleta vreme je da oči sjaje novim sjajem. A svi snovi za tvoje nokte će se ostvariti uz neverovatne nijanse novih „shine, last & go!“ lakova za nokte.

Dakle šta čekate upoznajte se sa gomilom novih „essence” proizvoda i izaberite svoje favorite.

Gym proof kolekcija „you better work!” donosi nekoliko proizvoda koji će pomoći da ti šminka ostane postojana i netaknuta tokom svih aktivnosti – čak i onih najintenzivnijih kao što su čas fizičkog, trening ili poseta teretani.

Tonirana dnevna krema

Priznaćeš da nije baš zgodno za školu naneti puder, te je idealna odabir tonirana, lagana hidratantna dnevna krema koja stvara prirodan „no make-up izgled” i obezbeđuje besprekorne tonove. Krema ima mat efekt, a zahvaljujući UV filteru, koža je takođe zaštićena od UV zraka tokom aktivnosti na otvorenom. Prodaje se u 2 nijanse.

Maskara

Zahvaljujući svojoj posebnoj formuli, „you better work!” vodootporna maskara može izdržati najsnažnije vežbe. Tekstura može izdržati teške aktivnosti i dostupna je u dve verzije. Jedna verzija pruža dugotrajne trepavice koje oduzimaju dah, dok druga pruža maksimalan volumen i uvijenost.

Sprej za fiksiranje šminke

Ako se šminkaš za školu, onda je dobro da šminka izdrži što duže, pa će ti novi sprej za fiksiranje postati najbolji prijatelj – saveznik. Formulacija spreja specijalno je razvijena s ciljem kako bi se šminka održala na mestu tokom vežbanja. Obezbeđuje mat efekat i trenutno pruža svež izgled licu.

Palete senki

Palete senki za oči „City pallete” ispuniće vaša očekivanja i osvojiti vas svojim pigmentovanim bojama. Inspirisani modernim glavnim gradovima sveta, senke odražavaju odgovarajući način života. Salute Paris dolazi sa baršunastim teksturama u ružičastim tonovima, G’DAY SIDNEY ima zemljane tonove sa metalik efektima, Hello New York ima nijanse sive do mauve u sjajnim teksturama, a Ola Rio ima izbor metalik nijansi sa sjajnom završnom obradom u inspirativnim bojama brazilskog zalaska sunca.

Lakovi za nokte

Nokti iz snova u novom izgledu i bez kompromisa! Formula s gel-efektom obezbeđuje optimalnu trajnost, intenzivnu boju i neverovatan sjaj. Veganski lakovi za nokte sa glatkom završnom obradom dostupni su u super visoko pigmentovanim i šarenim nijansama i suše se brže od prethodnog gela za nokte, što je veliki plus za nove „shine last & go!” lakove za nokte.

Foto: essence promo