Sebastini – Sebastian Yatra i Martina Stoessel su se od dueta španske verzije pesme ‘Got me started’ činili kao sladak par, ali u to vreme Martina je imala dečka, sa kojim je raskinula krajem prošle godine i od tada glasine da su ove dve latinoameričke zvezde zajedno ne prestaju.

Takođe, ne samo da postoje glasine, već je u februaru par potvrdio da su zajedno, ali, po svemu, vidimo da je Tini malo neprijatno da govori o njihovim odnosima od poljupca na sceni, ali kada treba da se priča o Sebastianu, onda kaže samo lepe reči i reči hvale.

Martinin prijatelj je, dok je Tini poricala Sebastini vezu, ipak rekao sledeće: ,,Ne kriju oni ništa, zajedno su, samo im je lakše da to ne potvrđuju jer će se dići velika prašina.“

Još jedan od dokaza da ovaj slavan par vreme provodi zajedno u tajnosti jeste taj da su i Martina i Sebastian u isto vreme bili u Meksiku, a i da su možda bili u istom hotelu i sobi!

Na slici vidimo Tini na aerodromu u Mexicu sa veoma sličnom, ako ne i istom torbom sa Sebastianovog Instagrama.

 

View this post on Instagram

 

Uno ya no puede ni almorzar tranquila xq se va 5 minutos y pasa de todo solo paso a decirles que los amó ❤️❤️❤️

A post shared by SebastianYatraUpdates (@sebastianyatra_updates) on

Takođe, na još jednom snimku sa Instagrama i jednog i drugog umetnika vidimo isti krevet i lampu, što može značiti i da su imali zajedničku sobu u kojoj su bili smešteni.

 

View this post on Instagram

 

Mejor me rio ???

A post shared by SebastianYatraUpdates (@sebastianyatra_updates) on

Ne možemo izostaviti to da je Tini u koncertski repertoar dodala pesmu ‘Cristina’. U Mendozi je pre pevanja rekla preslatke reči za Sebastiana:,, On je veoma posebna osoba za mene, osoba kojoj se zaista divim svim svojim srcem, koja me je naučila mnogo stvari, ne samo profesionalno, već i lično, i nadam se da će nas život uvijek spajati iznova i iznova, jer je on osoba koja me čini veoma srećnom.“

Nakon toga, Tini se rasplakala. Verovatno je ta pesma emotivno pogodila i sigurno da je priželjkivala ponovni susret sa njim.

Nama je jako drago što je veza ova dva umetnika veoma uspešna i nadamo se da će ostati tako. A da li vi volite Sebastini?

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram