Hailey Baldwin, sada već Bieber, skoro je postavila anketu na Instagramu i dopustila je fanovima da joj postavljaju pitanja. Bilo je raznih, ali jedno nam je svima zapalo za oko, jer nije htela da otkrije kako bi želela da joj se zovu deca!

Naime, jedna osoba ili fan je postavila pitanje Hailey: „Kako će se zvati tvoje i Justinovo prvo dete? Ako nam možeš reći ime i za dečaka i devojčicu?”, a ona je odgovorila pomalo drsko: „Neću da kažem!” Ovaj odgovor je celom fandomu bio čudan.

Još nije poznato da li ovo znači da ovaj slavni par već želi decu i da ima imena na umu, ili jednostavno ne žele da kažu. Takođe, Hailey nije nastavljala i dužila priču, možda je mislila da njen odgovor neće zapasti svima za oko, ali, verovatno je pogrešila, jer smo sigurni da bi verni fanovi voleli da znaju kako bi želela da joj se zovu deca.

Ono što za sada svi znamo jeste da par ne razmišlja ni o venčanju, odnosno veliko slavlju za porodicu  prijatelje, a još se manje zna da li su im deca u bližoj ili daljoj budućnosti. No svi se nadamo da će se uskoro desiti svadbeno veselje, a da će onda i rode ubrzo posetiti ovaj mladi par!

Priredila: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram