Kraj školske godine se bliži, a to znači da ćete imati više vremena da čitate knjige.  Zato vam danas predstavljamo roman „Neznani sanjar”, mlade američke autorke Lejni Tejlor, koji je objavila izdavačka kuća Publik praktikum.

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Neznani sanjar”

Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju „Neznani sanjar”

„Pretvorila sam noćne more u svice, pa sam ih pohvatala u teglu.”

San bira sanjara, a ne obrnuto – a Laslo Neznani, ratno siroče i šegrt biblioteke, oduvek se pribojavao da ga je san greškom odabrao. Od svoje pete godine opsednut je mitskim izgubljenim gradom – Jecajem, ali biće potrebno da neko hrabriji od njega pređe pola sveta u potrazi za njim. Tada mu se ukazuje neverovatna prilika u liku heroja po imenu Bogoubica, kao i grupa legendarnih ratnika, a on mora da iskoristi tu šansu ili zauvek izgubi svoj san.

Šta se desilo u Jecaju pre dve stotine godina i zbog čega je odsečen od ostatka sveta? Šta je to Bogoubica ubio što se nazivalo imenom boga? I kakav je to tajanstveni problem zbog čijeg rešavanja sada traži pomoć?

Odgovori ga čekaju u Jecaju, kao i nove misterije, među kojima je i boginja plave kože koja se pojavljuje u Laslovim snovima. Kako je moguće da ju je sanjao pre nego što je uopšte i znao da ona postoji? I ako su svi bogovi mrtvi, zašto se ona čini toliko stvarnom?

Dobro došli u Jecaj!

Napisana predivnim jezikom koji je istovremeno i mračan i raskošan i očaravajuć, ova knjiga će naterati čitaoce da požele odmah da pročitaju i nastavak. 

Publishers Weekly

Portal Superteen.rs u saradnji sa izdavačkom kućom Publik praktikum za vas ima dve knjige „Neznani sanjar”! Ukoliko želite da osvojite ovu knjigu, prijavite se na našem Instagram postu koji vidite ispod.

 

View this post on Instagram

 

? Publik Praktikum i Super Teen vam poklanjaju knjigu „Neznani sanjar“ ? Kraj školske godine se bliži, a to znači da ćete imati više vremena da čitate knjige. Zato vam danas predstavljamo roman „Neznani sanjar”, mlade američke autorke Lejni Tejlor, koji je objavila izdavačka kuća Publik praktikum. „Pretvorila sam noćne more u svice, pa sam ih pohvatala u teglu.” San bira sanjara, a ne obrnuto – a Laslo Neznani, ratno siroče i šegrt biblioteke, oduvek se pribojavao da ga je san greškom odabrao. Od svoje pete godine opsednut je mitskim izgubljenim gradom – Jecajem, ali biće potrebno da neko hrabriji od njega pređe pola sveta u potrazi za njim. Tada mu se ukazuje neverovatna prilika u liku heroja po imenu Bogoubica, kao i grupa legendarnih ratnika, a on mora da iskoristi tu šansu ili zauvek izgubi svoj san. Šta se desilo u Jecaju pre dve stotine godina i zbog čega je odsečen od ostatka sveta? Šta je to Bogoubica ubio što se nazivalo imenom boga? I kakav je to tajanstveni problem zbog čijeg rešavanja sada traži pomoć? Odgovori ga čekaju u Jecaju, kao i nove misterije, među kojima je i boginja plave kože koja se pojavljuje u Laslovim snovima. Kako je moguće da ju je sanjao pre nego što je uopšte i znao da ona postoji? I ako su svi bogovi mrtvi, zašto se ona čini toliko stvarnom? Dobro došli u Jecaj! Za vas imamo dve knjige, a kako biste učestvovali u akciji potrebno je za početak da pratite nas, da zapratite @publikpraktikum i da u komentaru tagujte drugaricu ili druga sa kojom deliš svoje snove. Igramo se do 6.juna u 20 časova!!! I ovaj giveaway je internacionalni!!! #superteenrs #giveaway#poklonizavas

A post shared by Super Teen (@superteen.rs) on