Disney Channel je najavio premijeru nastavka njihovog superpopularnog filmskog serijala „Descendants”. Adekvatno nazvan „Descendants 3”, nastavak će se emitovati u petak, 2. avgusta! Hej, i to nije sve! Muzički video za numeru „Good To Be Bad”!

„Descendants 3” se odvija tokom „VK Dana”, kada će Mal, Evie, Carlos and Jay – iliti the Villain Kids – proći kroz barijeru u zemlju njihovog porekla Isle of the Lost. Međutim, Mal shvata da nije sve idilično i da postoji opasnost da Uma i Hades krenu u osvetu protiv kraljevstva Auradon.

U glavnim ulogama se pojavljuju već dobro nam poznati glumci – Dove Cameron kao Mal, Cameron Boyce kao Carlos, Booboo Stewart kao Jay, Mitchell Hope kao King Ben, China Anne McClain kao Uma, Thomas Doherty kao Harry Hook, Dylan Playfair kao Gil, Anna Cathcart kao Dizzy, Sarah Jeffery kao Audrey, Jedidiah Goodacre kao Chad Charming, Zachary Gibson kao Doug and Brenna D’Amico kao Jane. A pored njih u filmu ćemo videti i neka mova lica – Cheyenne Jackson kao Hades, Jadah Marie kao Celia ćerka Dr. Faciliera, Jamal Sims kao Dr. Facilier i Christian Convery i Luke Roessler kao Smeeovi sinovi Squeaky i Squirmy.

Kako vam se dopada pesma „Good To Be Bad”?

Foto: Disney Channel/David Bukach