Jorge Blanco ima predivnu novu pesmu, ali ne i toliko dobru promociju!

Jorge Blanco ima predivnu novu pesmu, ali ne i toliko dobru promociju!

Nakon serije „Violetta”, najviše uspeha je ostvarila Tini Stoessel, što je bilo očekivano, s obzirom na to da je ona bila glavna glumica serije, ali Jorge Blanco, kao glavni muški lik, nije uspeo baš toliko.

Posle poslednje klape, Tini je nastavila solo karijeru. Istim putem krenuo je i Jorge, mada nije toliko aktivan što se muzike tiče, ali svaka promocija bi mu dobro došla. Koliko on „nije popularan“ dokazuje i broj pregleda na njegovoj novoj pesmi – manje od 300,000 pregleda za pet dana!

Nova pesma ovog pevača naziva se „Vamos” i pravi je letnji hit za sve ljubitelje latino muzike. Pesma je ljubavna, sa divnim stihovima: „Ti ne znaš šta bih ja učinio za tebe. Sama pomisao na to da nisi sa mnom me ubija. Dođi, i reci mi šta želiš.” A zatim se nastavlja: „Hajde, ljubavi, pođi sa mnom, bićeš dobro, jer smo mi dobili ljubav. Ako osetim miris tvog parfema, biću prerano na tom mestu. I ako je zabranjena, ja uzimam tvoju ljubav.”

 

View this post on Instagram

 

#Vamos Link on Bio

A post shared by Jorge Blanco (@jorgeblanco) on

Pesma je otpevana na dva jezika – engleskom i španskom. U spotu vidimo Jorgea i još jednu devojku, u koju se Jorge Blanco zaljubljuje i kreću da provode vreme zajedno, te se i ona zaljubi u njega. Spot je definitivno jedna ljubavna priča, a pesma je takođe bombastična.

Vama bi smo preporučili da poslušate ovu pesmu, jer je veoma lepa za čuti, a ritam će vas sigurno podići na ples!

Priredila: Arijana @Tinis Land

Foto: Instagram