Martina Tini Stoessel se svakodnevno ,,poboljšava“ u svojoj komunikaciji sa fanovima, kako na društvenim mrežama i u toku koncerata, tako i na meet and greet događajima!

Naime, meet and greet se održava pre ili posle koncerta (sve zavisi od grada do grada i Martininih obaveza), a služi da se upoznate, zagrlite, slikate i popričate sa Tini. Na njemu obično ima petnaestak ljudi, a za svaku osobu meet and greet traje svega minut, minut i po. Cena za m&g u Evropi prošle godine je bila oko 450 evra, što je previše u odnosu na vreme koje dobijete da provedete sa njom.

No, da se vratimo na poboljšanje meet and greeta, koje je sigurno značilo i znači će mnogo i za Tini i za sve Tiniste koji budu bili u prilici da kupe kartu za m&g. Naime, prošle godine se na meet and greetu dobijala slika sa fotoaparatom, ali ne profesionalnim, već fotoaparatom manjeg kvaliteta. Sada je Tini i njen tim to promenio, pa se na meet and greetu dobijaju mnogo profesionalnije i kvalitetnije slike.

Sve nas je to podsetilo na slike sa meet and greeta Ariane Grande, na kojem su također bile profesionalne fotografije.

Jasno vam je da se Tini usavršava kao prava svetska zvezda i podiže sebe i svoju karijeru na viši nivo, što je po nama zaista sjajno je tako ulaže u budućnost. Kako vam se čini taj gest?

Priredila: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram