Marcus i Martinus nam otkrivaju svoju najveću želju za 2020!

Možda se mnogima od nas ne čini tako, ali kraj ove 2019.godine nam je sve bliže!  Da, da za manje od mesec dana zakoračićemo u 2020. godinu, te je tako većina svetske populacije u prazničnom duhu, a njima se svakako pridružuju i naši omiljeni bllizanci – Marcus i Martinus.  Sem toga što svakog dana, od 01. do 24.12. imaju nagrađivanja na svom Instagram storyju, otkrili su nam najveću želju za novu 2020.godinu!

Naime, prvo su dugo godina momci želeli i molili da dobiju psa – što se konačno i desilo tokom ove godine. 

„Tico je naš pas kojeg smo toliko dugo želeli! Nismo ga dobili za Božić, ali sva sreća pa ga imamo! Ovo će biti Ticov prvi Božić sa nama i mnogo smo srećni zbog toga!”- rekli su Marcus i Martinus.

Ali kako im se ta želja ostvarila, sada na red dolaze neke druge želje koje imaju.

”S obzirom na to da smo dobili psa, najveća želja od kada imamo vas, MMere, nam je da vas sve upoznamo i zagrlimo! Ne možete da verujete koliko je to jaka želja!”- rekli su momci.

A uz osmeh su dodali: „I naravno, želimo da stvaramo još više muzike za sve vas! Volimo vas!”.

Mi smo uvereni da će 2020. godina biti godina novih pesama i da će momci i njihov fandom imati razloga za slavlje.  I kao što su naznačili naši prijatelji sa portala Famoza kada sat 31. decembra otkuca ponoć, ućićemo u godinu  u kojoj ćemo prvo dobiti njihov novi album, naslednika  “Soon” mini albuma, a onda će uslediti turneja u skolpu koje će se sigurno desiti koncerti u barem dve ili tri zemlje regiona.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Fred Jonny