Još jedan primer pravog repa stiže u vidu numere „Naša noć“ iza koje stoje Frenkie, Kontra, Indigo. Pre nego što se u potpunosti upoznamo sa novim albumom, oni nam predstavljaju još delić onoga što je nastalo na njegovom snimanju u LA-u.

„Naša noć“ praćena je spotom snimljenim u večernjoj atmosferi Los Anđelesa i pod svim njegovim fascinantnim svetlima. Osim takvog, vizuelnog uticaja, snimanje u Americi za momke je značilo upotpunjen muzički doživljaj i novi pristup repu karakterističnom za FKI trojac.

„Jedno novo iskustvo u epicentru muzike kojom se veći dio života bavimo. Imali smo čast vidjeti kako to izgleda mimo spotova i dokumentaraca, a to smo primijenili na muziku u smislu samog zvuka, dok su tekstovi ostali u domaćem duhu. Željeli smo da ovo bude spoj naših iskustava, našeg slenga i jezika sa američkim zvukom koji danas diktira i svjetske standarde. Mislimo da smo to i postigli“, ističu Frenkie, Kontra, Indigo.

Najavljeni Frenkie, Kontra, Indigo album „20/20″ u izdanju Universal Music Serbia biće predstavljen 20. decembra, a već sada je u pretprodaji na svim dostupnim servisima. Uvod u album trojac je prvobitno napravio numerom „Mosh Pit“, jednom od dve koje nam u malom otkrivaju šta je ono što nas očekuje ovog decembra. Ako pitamo njih, odgovor je: „Do sada sigurno naš najžešći album“!

Izdanje „Naša Noć“ je regionu, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://fmjam.lnk.to/NasaNoc

Foto: www.universalmusicserbia.rs