Već sa prvim najavnim singlom Frenkie, Kontra i Indigo dobili su punu podršku fanova, čije je nestrpljenje povodom novog albuma „20/20“ neprestano raslo. Voleli su uticaj LA-a u kome je album snimljen, reperske veštine koje su još jednom pokazali Frenkie i Kontra i zvuk koji Indigo donosi ovog puta, a onda su počela i predviđanja u vezi sa samim albumom.

Od danas će fanovi trojca, ali i svi ljubitelji istinskog repa imati prilike da vide šta je ono što prikazuju Frenkie, Kontra i Indigo na albumu „20/20″. „Samo 2020 rap, radimo taj 2020 rap“, poručuju momci u istoimenoj numeri.

Frenkie, Kontra, Indigo album je tu - „20/20“

Sniman u Red Bull studiju u Los Anđelesu, album kombinuje fundamentalne elemente repa sa modernim zvukom, a svemu pridodaje i „represent“ stihove. Novih 12 numera bez poteškoća oslikavaju, kako noćnu vožnju gradom, tako i jaku žurku ili preslušavanje kod kuće, sa fokusom na liriku koja ni ovog puta nije izneverila.

„20/20 je jedan album pun energije uz koji se možete voziti gradom, raditi neke svakodnevne aktivnosti ili ga pomno slušati kod kuće jer je pun poruka i fazona koje vam možda promaknu prvi put pa se morate vratiti. Do sada sigurno naš najžešći album, nema pauza i stanki, već se energija i napetost prožima od prve do posljednje trake. Jedva čekamo da čujemo reakcije“, objasnili su momci.

Frenkie, Kontra i Indigo album su najavili numerama i spotovima „Mosh Pit“ i „Naša Noć„, koji su publici dali samo mali uvid u ono što ih očekuje na kompletnom izdanju.

Izdanje „20/20“ je u Srbiji dostupno preko streaming servisa: https://fmjam.lnk.to/2020

Foto: www.universalmusic.rs