Tini Stoessel nam je predstavila još jedan singl pod nazivom “Diciembre”!
Tini Stoessel vredno radi proteklih dana, a i završava svoj treći solo album, pa nas često počasti sa nekom od pesama sa istog. Juče u popodnevnim časovima najavila je svoj novi singl “Diciembre” koji je izašao već jutros!

Ovu pesmu smo već mogli čuti na njenim šouuima u okviru “Quiero volver” turneje, dok još zvanično nije ni izašla, a spota za istu praktično da nema-jer je objavljen samo video sa turneje kao zvaničan muzički video za tu numeru.

Pesma je napisana od strane Tini za njenog bivšeg dečka Pepea, a naziv “Diciembre” nosi upravo zbog toga što su oni raskinuli u decembru prošle godine, negde pred Novu godinu, kad je pesma i izbačena.

Takođe, i po stihovima pesme koji kažu:”Ja sedim i čekam da vidim da li će biti nešto od naše ljubavi. Oh, taj decembar, ne mogu te nikad zaboraviti. Reci mi da li su vrata naše ljubavi još uvek otvorena.”možemo zaključiti da je reč o Pepeu.

Takođe, Tini je sada u srećnoj vezi sa Sebastianom, ali, kako se navodi, pesma je napisana pre njihove veze, a snimljena tek skoro, te je ona Pepea donekle prebolela i želi da ide napred i da ostvaruje snove sa Sebasom.

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram