Ceo svet je sa nestrpljenjem čekao nastavak priče koja je razveselila naša srca i oduševila malu i veliku publiku. Posle 6 godina u naše bioskope vratile su se Elsa i Ana, prelepe i neustrašive sestre, omiljeni sneško Olaf, hrabri Kristof i simpatični irvas Sven! Animirani film iz studija Dizni zahvaljujući distributerskoj kući Taramount, „ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“ (FROZEN 2) premijerno je prikazan u sredu 20. novembra u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center i od tada ne jenjava interesovanje za isti.

Ukoliko još niste pogledali „ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“ otkrivamo vam delić onoga što vas očekuje na velikom platnu. Zašto je Elsa rođena sa čarobnim moćima? Odgovor na to pitanje je doziva ali i preti kraljevstvu. Zajedno sa Anom, Kristofom, Olafom i Svenom upustiće se na opasno ali i izvanredno uzbudljivo putovanje. U “Zaleđenom kraljevstvu” Elsa se pribojavala da su njene moći previše jake za svet. U “Zaleđenom kraljevstvu 2” mora verovati da su dovoljne.

„ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2“ se u našim bioskopima prikazuje u 2D i 3D verziji, sinhronizovano i titlovano.

A mi vam danas donosimo u saradnji sa distributerskom kućom Taramount sjajne poklone sa motivima ovog sjajnog filma.

Super Teen i Taramount su spremili "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" poklone za vas!

Dečija majica, veličina XL

Pernica, olovka, gumica i set nalepnica

Super Teen i Taramount su spremili "ZALEĐENO KRALJEVSTVO 2" poklone za vas!

Privezak

 

Igrica „napravi sam svoj snežnu kuglu“

Kako biste učestovali u ovoj akciji potrebno je da nam napišete koji lik iz Zaleđenog kraljevsta vam je omiljeni i zašto. Svoje zanimljive priče šaljite na mail redakcija@superteen.rs do ponedeljka, 9. decembra u 23.59 časova. Pored toga nam napišite i svoje podatke – ime, prezime, tačnu adresu, grad i kontakt telefon (vaš ili vaših roditelja).  I da, obavezno napišite godinu rođenja jer se trudimo da nagrade završe u rukama tinejdžera, pošto mislimo da za odrasle ima mnogo, mnogo nagradnih akcija i ove sa teen portala treba da pripadnu tinejdžerima. Ako pak šaljete u ime svog deteta, naglasite nam to u mailu jer kao što smo naveli ideja je da nagrade završe u rukama onih kojima su namenje. Imena dobitnika objavljujemo u utorak na našem Facebook profilu.

P.S. Akcija važi samo za teritoriju Srbije, ali ako imate adresu za dostavu nagrade u Srbiji uključite se slobodno.