Decembarski Avon noviteti su idealni pokloni za vama drage osobe!Verujemo da i vi kao i mi obožavate novogodišnje praznike jer nam donose mnogo radosti, druženja , darivanja. Kako smo na početku decembra mesec koji je tradicionalno poznat po prazničnoj euforiji i darivanju predstavljamo vam Avon novitete koji će biti idealni pokloni za vama drage osobe.

Avon True make-up set sadrži tri proizvoda koja su upakovana u ukrasnu kutiju: Supershock maskara za legendaran volumen u jednom potezu, Glimmerstick krejon za intenzivnu i laku definiciju oka i Glow kuglice za bronzani ten,po ceni od 1.299 dinara.

Decembarski Avon noviteti su idealni pokloni za vama drage osobe!

 

Sjajan poklon za tvoju mlađu sestru biće Frozen set u kome se nalaze kolonjska vodica, krema za ruke, gel za kosu i sjaj za usne. Cena ovog seta je 1.199 dinara.

Decembarski Avon noviteti su idealni pokloni za vama drage osobe!

Tatu, starijeg brata ili dečka možeš da iznenadiš na primer setom Attraction u kome se nalaze toaletna voda, Attraction kupka za kosu i telo i  Attraction balzam za posle brijanja. Kombinacija mirisnih nota đumbira, mošusa i drvenastih nota oduševiće jači pol sigurno! Cena seta je 2.39o dinara.

Ako je pak tvoj brat još klinac Avengers set za kupanje je idealan poklon za male super heroje U setu se nalazi Avengers kolonjska voda za dečake, Avengers 2u1 šampon i balzam Avengers kupka, a sve je upakovano u ukrasnu kesu. Cena seta je 1.499 dinara.

A šta se još krije u bogatoj ponudi noviteta i novogodišnjih poklon setova pogledajte u novoj Avon brošuri, kao i na sajtu www.avon.rs 

I obavezno nam javite kako vam se dopadaju idealni pokloni koje smo mi pronašli u Avonovoj ponudi ovog decembra.