Tačno u ponoć stigao je dugoočekivani mini album “Soon” omiljenih blizanaca, Marcusa i Martinusa! A samo nekoliko minuta trebalo je da internet ekspoldita od komentara MMera širom sveta. I naravno već svi znamo da reakcije na pesmme više nego sjajne! Jedia loša stvar je što album nije dostupan na YouTubeu (makar ne zvanično) ali jeste na muzičkoj platform, odnosno servisu Deezer, što je najbolji način da ga slušate i da nam što pre javite vaše utiske.

Kako vam se dopada mini album Marcusa i Martinusa?

Mini album „Soon“ je konačno stigao!!!

Koliko smo mogli da ispratimo komentare MMera, najviše im se dopada numera „Wild Love”, a naše kolege sa portala Famoza takođe ističu da je ova pesma i na njih ostavila najbolji prvi utisak. Naravno da se dopada i nama, ali moraćemo da prslušamo još koji putsve pesme kako bismo izdvojili favorita.

Kako ističu kolege sa Famoze čitav album karakterišu intimniji zvuci, pa deluje kao da ovo savršen album za akustično izvođenje te se nadamo da ćemo imati prilike da kada momci sledeći put dođu organizujemo nešto sjajno za vas.

U međuvremenu, momci su zatrpali svoj Instagram profil reakcijama MMera, a isto tako, lajkovali su objave mnogima, što uključuje i dobar deo fandoma iz regiona!

Znamo da ste poslušali sve pesme već nekoliko desetina puta i zanima nas koja numera vam je za sada favorit.

Izvor: Famoza.net

Foto: Stain Andersen