Znamo koliko su MMeri bili nestrpljivi da stigne neka nova pesma njihovih idola. Na sreću svih nas čekanju je konačno došao kraj, jer su Marcus i Martinus objavili sjajan post na IG profilu!

Naime momci su na svom Instagram profilu najavili dva datuma, a njihove reči jasno ukazuju da će tokom tih dana promovisati novu pesmu, a možda nam stigne i spot. Sve ovo bi trebalo da bude početak nove ere u stvaralaštvu Marcusa i Martinusa i svi smo nestrpljivi da čujemo kako će sve to zvučati!

Momci su objavili snimak u kojem bezbroj puta ponavljaju reč “soon” uskoro, a u komentaru stoji, “‘Uskoro’ je obećanje koje nema datum isteka. Žao nam je što ste toliko čekali. USKORO se dešava. Nova muzika. Upamtite datume.”

Datumi koje su Marcus i Martinus postavili su 7.6. i 10.6. i svi se pitamo šta oni znače? Da li ćemo 7.juna konačno čuti novu pesmu, koja se možda zove baš “Soon”, a onda je nekako logično da 10. Juna sledi premijera spot. Ili će možda najaviti konačno kada stiže novi album. Kako god bilo, jedno je sigurno stiže nova muzika u pravom trenutku, jer omiljeni nam blizanci kreću na letnju turneju od 16. juna, te će oni srećnici koji budu na nekom od koncerata sigurno čuti uživo i novu pesmu ili pesme!

PHOTO: Fred Jonny