Juče je Instagram eksplodirao od silnih čestitki blizancima Marcusu i Martinusu koji su juče, 21. februara proslavili svoj 17. rođendan!

Milioni MMerki širom sveta slali su im čestitke potajno se nadajući da će baš njih momci primetiti. Nekima je to pošlo za rukom  mi kažemo bravo za sve vas, druge MMerke opet ne treba da budu tužne jer momci stalno nekoga primate. A mi ćemo reći BRAVO! za naše prijatelje sa portala Famoza je rim je opet pošlo za rukom da završe na njihovom storyju. Ipak, ono što ja na sve ostavilo najveći utisak je objava M&M da od sad imaju i sopstvene profile na ovoj društvenoj mreži!

“Hvala vam svima za rođendanske želje! Konačno imamo 17 godina. I imamo iznenađenje za vas… Upravo smo pokrenuli naše zasebne profile,  tako da idite i zapratite ih! Hvala Instagramu što ih je postavio. Ipak ne brinite, i dalje ćemo, naravno, koristiti ovaj profil! Ali zapratite ih”, napisali su oni u postu na kome drže balone.

Naravno, ovo nikako ne znači da će momci otići svako na svoju stranu, već je ovo dobar način da imaju još bolji kontakt sa fanovima, jer priznaćete nekima je draži Marcus, nekima Martinus.

A nas zanima koji od blizanaca je tebi draži? Piši nam slobdno na mail redakcija@superteen.rs

Foto: Instagram