Tini Stoessel ide na promo turneju po Evropi

Tini Stoessel ide na promo turneju po Evropi

Tini Stoessel u skorije vreme ne prestaje s iznenađenjima, pa je tako krenula više da priča o svom trećem albumu, ali i Quiero Volver turneji u Evropi.

Iako je rekla da će najverovatnije dolaziti u Evropu na jesen sa svojom Quiero Volver turnejom, sada je promenila planove i u novom intervjuu za Radio Disney rekla kako planira da na jesen ide na promo turneju po Evropi, a da se krajem godine vrati u Evropu i održi pravu turneju.

Promo turneja znači da napravi okupljanje fanova u nekom, recimo, šoping centru i peva akustične verzije svojih pesama, ali nam je svima verovatno draža „prava” turneja, odnosno pesme koje su energične i savršene za đuskanje. Naravno da bi bilo izvanredno da nas Tini ovom prilikom poseti, ali, to tek treba da vidimo.

Takođe, ne samo što nas je iznenadila najavom dolaskom u Evropu, već i prvim singlom sa novog albuma – „22”. U intervjuu za magazin Nueva Mujer Chile rekla je kako će to biti naziv njenog novog album, i to je diglo veliku prašinu, ali se na kraju izvinila na Twitteru i objasnila kako je to bila greška i kako još uvek nije sigurna kako će nazvati T3.

Navela je i kako će na njenom novom albumu ( za koji je pesme snimila ove godine) biti balada, a potvrđeno je da će se jedna od njih zvati ,„Diciembre” i da će govoriti o njenom raskidu sa Pepeom ( a poznato nam je da su raskinuli u decembru prošle godine). Ali sigurno smo da ni tu nije kraj iznenađenjim i jedva čekamo da vidimo šta je još „osmislila” za svoj treći album!

Priredila: Arijana Đokić

Foto:  Instagram