Pevačica Martina Stoessel sinoć je imala koncert na svojoj Quiero Volver turneji u Corrientesu i sve nas je zadivila. Martina je svoj šou počela neuobičajeno, himnom Argentine, a nakon himne nastavio se pravi Quiero Volver šou sa svim bombastičnim pesmama.

Martina je imala i tri nova kostima – crna tunika sa šljokicama, dugačka srebrno – bela haljina i ciklama kostim sa topom i helankama. Takođe, i sve njene plesačice su imale nove kostime – drečavo zeleni bodi sa narandžanstom jaknicom.

Martinina mama, Mariana, prenosila je deo koncerta uživo na Instagramu.U Argentini je to bilo 22:00h, ali po našem lokalnom vremenu to je bilo u 3 ujutru, tako da je malo ko gledao prenos, ali, Mariana je sačuvala LIVE na svoj profil, tako da ga možemo pogledati još narednih par sati.

Tini nas je sve iznenadila i pevanjem svoje nove pesme, „22”, koja je prvenstveno pesma sa novog, nadlozaćeg albuma, ali je Tini ipak odlučila da i sa njom napravi spektakl. Na koncertu je bila produžena verzija ove pesme u kojoj jedan deo pevaju fanovi, a onda nastavlja Tini. Moramo priznati da su fanovi bili najuzbuđeniji upravo oko pevanja navedene pesme, a verujemo da je pevačici to bilo veoma lepo da gleda i sluša.

Tini je komunicirala sa fanovima, kao i na svakom, tako i na ovom koncertu – snimila se sa svima za Instagram i to je svima posebno prijalo.

Po običaju, koncert je otvorila pesma Princesa, a zatvorila produžena verzija pesme Te Quiero Mas (koja je skoro prešla sto miliona pregleda), a između te dve pesme bilo je pevanja, igranja, plesanja.

Kako se vama dopada nastup u Corrientesu i Martinini novi kostimi?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram