Taylor Swift dugo nije davala intervjue javnosti, pa se sada vratila tome i mnogi novinari prosto ne stignu da je pitaju baš sve ono što žele. Ali na sreću, stigli su da je pitaju najvažnije pitanje koje zanima sve nas i Tay je otkrila ime svog sedmog solo albuma.

Taylor je na postavljeno pitanje odgovorila pitanjem: „Koliko tragova T7 možete da nađete u spotu za pesmu ‘ME!’? Mislim da trag možete da čujete jednom, a vidite dva puta.” Kada je Tay to izjavila, fanovi su poludeli i tražili su tragove i, naravno, mnogi su ga pronašli – reč LOVER je, kako se svima čini naziv Taylorinog novog albuma!

Taylor Swift otkrila ime svog sedmog solo albuma

Taylor Swift otkrila ime svog sedmog solo albuma

Reč Lover se pojavljuje u spotu ( na ekranu) jednom, i u tekstu dva puta: „Baby doll, when it comes to a lover / I promise that you’ll never find another like / Me-e-e, ooh-ooh-ooh-ooh”, i u istom delu, koji se peva dva puta: „Baby doll, when it comes to a lover / I promise that you’ll never find another like / Me-e-e, ooh-ooh-ooh-ooh”.

Taylor je i na predhodnom „Reputation” albumu pominjala reč lover u dve pesme, ali niko nije mogao da pretpostavi da će to biti naziv njenog novog albuma. Dakle, potvrđeno je i od strane Taylor! Neki ljudi vole taj naziv, dok drugi i ne toliko jer kažu kako ta reč ne pristaje Tay, jer je reč lover sinonim za neke ljubavne romane, ali postoje i oni kojima se ime Taylorinog novog albuma izuzetno dopada.

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram