Prema najnovijoj Forbesovoj listi najplaćenijih javnih ličnosti prvo mesto zauzela je pevačica Taylor Swift koja ima zarađenih 185 miliona dolara. Iza nje se našla Kylie Jenner koja je sa 170 miliona dolara bogatija od svog zeta Kanye Westa koji se našao na trećem mestu sa zarađenih 150 miliona dolara.

Na četvrto mesto smestio se jedan od najboljih fudbalera današnjice Lionel Messi sa 127 miliona dolara, na petom mestu je pevač Ed Sheeran, a na šestom mestu još jedan fudbaler i to Cristiano Ronaldo koji godišnje zarađuje 109 miliona dolara.

Na sedmom mestu našao se i Neymar sa 105 miliona dolara godišnje zarade, a u top 10 našli su se i The Eagles, Dr. Phil McGraw i bokser Canelo Alvarez.

Na listi su se našli i Rodger Federer, Howard Stern, J. K. Rowling, Russell Wilson, Dwayne Johnson, Aaron Rodgers, LeBron James, Rush Limbaugh, Elton John, Jay-Z, Beyonce Knowles, Ellen DeGeneres, Stephen Curry, Chris Hemsworth, Drake, Kim Kardashian West, Ryan Seacrest, Sean Combs, James Patterson i Metallica. Lady Gaga zauzela je 90. mesto, dok je pevačica Celine Dion zauzela poslednje stoto mesto.

Ova lista pravi se jednom godišnje na osnovu zarade, a ovogodišnja je napravljena na osnovu prihoda ostvarenih od 1. juna 2018. godine do 1. juna 2019. godine.

Foto: YouTube printscreen