Ryan Kaji najplaćenija zvezda YouTubea, zaradio 26 miliona dolara!
Kako je kraj 2019. godine sve bliže, sumiraju se rezultati u raznim kategorijama, ali niko to ne radi kao Forbes, koji nam je poznat po svojim top listama. Tako nam je ovih dana stigla i Forbesova lista top 10 jutjubera koji su najviše zaradili tokom 2019. godine. Većina njih je mislila da će to sigurno biti neki beauty blogger, ili pak neko ko snima kontent kao PewDiePie, ali to nije tako.

Naime, jutjuber koji je zaradio najviše u ovoj godini je klinac, odnosno dečak koji ima samo osam godina. U pitanju je Ryan Kaji, koji stoji iza kanala Ryan’s World, koji je u ovoj godini zaradio čak celih 26 miliona dolara!

Ryan Kaji je kanal pokrenuo kada je imao samo tri godine i tada je bio fokusiran na ocenjivanje igračaka, a vremenom je počeo da snima edukativne videe u kojima radi eksperimente, DIY projekte, ali i dalje otvara poklone i priča o njima. On ima i svoj Nickelodeon šou, Ryan’s Mystery Playdate, a potpisao je i ugovor sa kompanijom Hulu.

Čudno ili ne, Jeffree Star se našao na petom mestu liste, a PewDiePie na sedmom mestu sa još manje zarađenog novca. Za Ryana definitivno mnogo manje, a za mnoge i previše novca! Jeffree Star je tako zaradio 17, a PewDiePie je inkasirao „samo“ 13 miliona dolara.

S obzirom na to da su deca sve više popularnija na YouTubeu, ova činjenica nas ne iznenađuje. Šta vi mislite o ovakvom rasporedu na top listi?

Autor: Arijana Đokić

Foto: Nickelodeon press