Sve zvezde se trude da se zbliže sa fandomom i da pokažu koliko im fandom zapravo znači, a poznato nam je da Ariana Grande obožava svoje Arianatore. A sada je Ari pokazala koliko je sjajna i odala je počast jednoj devojci koja je preminula od raka.

Radi se o devojčici Lily Constance koja je bila vatreni Arianator i iz dubine duše želela da upozna svog idola – što joj se i dogodilo na “Sweetener” turneji u avgustu ove godine. Još tada Lily se borila sa rakom, nije imala kosu, ali je to nije sprečilo da sa osobama iz bolnice koje su brinule o njoj ostvari svoje snove.

Jake snage su bile uključene i zadužene za to što je Lily upoznala Ari, a ona sama je ispričala svoje iskustvo i dala par saveta u videu na svom YouTube kanalu. 

Tužna vest o tome da je Lily Constance preminula kruži internetom, te je i sama Ariana zapazila to, pa objavila tweet sa njihovom zajedničkom slikom uz opis: „Uvek ću te voleti.“

Ariana Grande je još jednom pokazala i dokazala koliko zapravo voli svoj fandom, a nama je veoma žao zbog smrti predivne Lily!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Twitter