Kakav je to uspeh Victoria Justice imala na Instagramu ove godine?

Kako smo već naveli u par tekstova, još samo nekoliko dana ostalo je do kraja ove 2019. godine, pa smo odlučili da istražimo i otkrijemo kakav je uspeh imala Victoria Justice na Instagramu tokom godine, i evo šta smo saznali!

Victoria Justice u poslednje vreme nije toliko popularna, a budući da se njoj predviđala bajna karijera – moramo da zaključimo da njena trenutna situacija nije ni blizu onoga e što joj se predviđalo, ali ipak postiže neke uspehe. Recimo, na Instagramu je ove godine dobila čak preko 80 miliona lajkova (81,6m), a sve to na veoma interesantnim postovima!

Kakav je to uspeh Victoria Justice imala na Instagramu ove godine?Jedna od fotki od 9 u nizu jeste ona iz “Victorius” dana,  sa Jadom i Beckom, zatim tu je i Victoria od pre par godina i danas, zatim fotografija na kojoj je obnažena, a atribute je prekrila listom, još par fashion fotografija i fotografija sa Parade ponosa (Pride day).

Budući da je Victoria jedna od glavnih osoba koje podržavaju Pride day, odnosno Paradu ponosa ili ti LGBT populaciju, ne čudi nas da jeupravo jedna od top 9 fotografije zapravo jedna posvećena toj temi.

Verujemo da će neko Victorijin talenat iskoristiti na pravi način i da će se njena popularnost povećati iduće godine, alna nama je jedino da čekamo i vidimo!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram