Stravičan napad na koncertu Ariane Grande u Mančesteru koji se desio 22.maja 2017.godine sigurno nikad nećemo zaboraviti, a verujemo da to neće učiniti čak ni oni koji nisu njeni fanovi. Ariana je bila veoma pogođena tada, a svake godine od tog događaja odaje počast onima koji su te noć nastradali.

Ariana je na svom storyju objavila fotografiju sa porukom, za koju se vidi da je došla iz srca.: „Želim da iskoristim trenutak da pošaljem svoju ljubav svima koji se zajedno sa mnom prisećaju ovog tužnog događaja i osećaju tugu i ogromnu težinu u srcu na godišnjicu koja dolazi ove nedelje. Ni jedan dan ne prolazi da to sve više i više ne utiče na mene i vas. O svemu tome razmišljam svakog dana. Moje srce, misli i sve molitve su zajedno sa svim žrtvama.“



Ukoliko ne znate, ceo tragičan događaj desio se zbog Salman Abedia, bombaša samoubice, koji je raznevši 22 osobe razneo i sebe, a bilo je preko 100 teže povređenih osoba. Sigurno da Ari nikad neće zaboraviti ovaj nemili događaj, a videćemo da li će ga na još neki način obeležiti!

Autor: Arijana Đokić

Foto: Instagram i Twitter