Lady Gaga i Ariana Grande predstavile pesmu "Rain On Me"

Prva kolaboracija dve pop ikone, koju su svi priželjkivali i nestrpljivo čekali godinama, konačno stiže u obliku singla „Rain On Me“. Lady Gaga i Ariana Grande danas donose numeru koja će ovaj vikend začiniti izvanrednim ritmom!

Izdanje je dostupno i na servisu Apple Music, sada i u Srbiji. Prijavi se za šestomesečni probni period OVDE

Lady Gaga i Ariana najavile su ovu saradnju na svojim društvenim mrežama i od tog trenutka nestrpljenje je raslo! Vizuelno, a zatim i muzički ostale su u pravcu koji nam je Gaga nagovestila prvim singlom ove godine – „Stupid Love“. Današnja, savršena dance traka drugi je singl sa albuma Chromatica koji nas očekuje 29. maja, a koji je već sada moguće poručiti unapred na Apple Music i Google Play streaming servisu!

Iščekivanje, doduše, nije završeno jer ostaje da vidimo šta će nam dive predstaviti u spotu koji na YouTube stiže danas u 19 časova,  a vi nam obavezno javite kako vam se dopada pesma, a i spot.

Izdanje „Rain On Me“ je u Srbiji dostupno na servisima Deezer, Google Play i YouTube Music, kao i širom sveta u svim digitalnim prodavnicama: https://umrs.lnk.to/RainOnMe

Foto: Universal Music Serbia