Da li će karte za koncerte na Quiero Volver turneji biti jeftinije nego prošle godine?

Da li će karte za koncerte na Quiero Volver turneji biti jeftinije nego prošle godine?

Verni fanovi Martine Stoessel znaju da su karte za koncerte po Evropi bile veoma skupe prošle godine. Karta koja je trenutno najskuplja u Južnoj Americi, prošle godine je bila najjeftinija za koncert u Evropi.

Na primer, za koncert u Čileu, koji će se održati u junu ove godine najjeftinija karta će koštati 27 €, a najskuplja 119 €, što nije mnogo skupo gledajući cene prošlogodišnjih karata za Evropu – najjeftinija je bila 42 €, a najskuplja 450 €!

Cene karata za koncert u Corrientesu su bile veoma pristupačne – mesta za stajanje, koja su veoma zanimljiva fandomu, ali se karakterišu kao najlošija bila su samo 14 €, dok je najskuplja karta koštala samo 42 €, što je ujedno cena najlošije karte u Evropi!

Što se Evrope tiče, još nije sigurno da li će pevačica smanjiti cene u odnosu na prošlu godinu, ali s obzirom na to da je ovo Južna Amerika, nije najsigurnije da se orjentišemo prema njihovim cenama.

Upravo zbog većih cena karata se broj evropskih Tinista u odnosu na prethodne godine izuzetno smanjio, što nije dobro ukoliko želimo da Martina poseti iste gradove koje je posetila na prošloj turneji, ili da čak dođe i u naš region.

Da li biste vi išli na koncert Matine Stoesse i koja cena karte bi vam bila prihvatljiva?

Autor: Arijana @TinisLand

Foto: Instagram