Taylor Swift nikada nije krila svoju privrženost ka mačkama, pogotovo prema njenim ljubimcima nazvanim Olivia Benson, Meredith Grey i Benjamin Button. Stoga mnogima nije čudno što je dobila ulogu u ekranizaciji kultnog mjuzikla Andrewa Lloyda Webbera – „Cats”.

„Bilo mi je neverovatno zabavno! Morala sam da idem u školu za mačke, da naučim kako da se krećem i ponašam kao mačka. Imali smo sjajnu nastavnicu po imenu Sarah.“ rekla je pevačica.

Rebel Wilson, koja tumači jednu od mačaka u ostvarenju koje nestpljivo čekamo, je pohvalila Taylor.

„Ona je neverovatna i sjajna i veoma ljupka. I mislim da je njena mačka najviše seksi. Ja, sa druge strane, uopšte nisam seksi. Ja sam sredovečna lenja mačka.”

Idris Elba je izjavio kako je Taylor sjajna i kako je veoma naporno radila na svojoj glumi.

Film „Cats” režira Tom Hooper koji je bio reditelj ekranizacije drugog veoma poznatog mjuzikla – „Les Miserables” iz 2012. godine. Pojedinosti snimanja se drže pod strogom tajnom, ali se priča da je Hooper koristio novu tehnologiju, kako neki kažu veoma sličnu onjoj koju je koristio James Cameron za svoj čuveni sci-fi spektakl „Avatar”.

I sada kada znamo sve ovo recite nam da niste nestrpljivi da vidite kako će izgledati ekranizacija kultnog mjuzikla Andrewa Lloyda Webbera „Cats” sa Taylor.

Foto: Promo